Frankóságok - videóreceptek

Egészben sült bárány faszénparázson sütve, fóliába tekert sült burgonyával - recept

Egy, a szabadban elkészíthető étel neve: Egészben sült bárány faszénparázson sütve, fóliába tekert sült burgonyával. Ezen étel elkészítéséhez szükség van megfelelő grillezőre, amelyen egészben megsüthetjük a bárányt. A bepácolt, befűszerezett egész bárányt szakszerűen ráhúzzuk a nyársra, és a grillezőre helyezzük. És faszénparázson, egyenletesen forgatva, sörrel locsolgatva 2-3 óra hosszáig sütjük. A köret a fóliába tekert, faszénparázson sült burgonya lesz. Természetesen adhatunk hozzá másfajta köretet is, burgonyapürét, friss zöldségeket. Jó étvágyat kívánunk!

 Egészben sült bárány faszénparázson sütve, fóliába tekert sült burgonyával

 


Facebook

Gasztro Térkép

GTranslate

Hungarian Croatian Czech English French German Italian Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian

vCard

A weboldal cookie-kat alkalmaz, amelyek segítik az oldal működését. Ha belép, elfogadja ezek használatát. További információk! OK

 

 

panorama logo2

ÉTLAP!

-30% engedmény az étlapon szereplő árakból!

Kedves Vendégeink!

A Fehértói Halászcsárda és Szálloda az előírásoknak megfelelően az étteremben nem tud étkező vendégeket fogadni. Azonban folyamatosan vesz fel ételrendeléseket, amelyeket egyéni elszállítással, ELVITELRE tudjuk elkészíteni és értékesíteni vendégeink számára.

A jelenleg érvényes rendelkezések értelmében a szállóvendégeinket is tudjuk fogadni.