Frankóságok - videóreceptek

Desszert kompozíció - recept

Egy ízletes ebéd méltó befejezése lehet a következő Desszert kompozíció (Habos-mákos palacsinta meggymártással, Szatymazi túrós lepény baracklekvárral, Túrógombóc, hideg desszert). Nevezhetjük sült fagylaltnak is. Egy-egy serpenyőben meggymártást, házi baracklekvárt forrósítunk fel. A meggymártáshoz Baleys-t öntünk, a baracklekvárhoz pedig barackpálinkát. Mindkettőt összekeverjük. Majd egy nagy lapostányért választunk, hogy jól mutassanak a különböző finomságok. Ízlésesen elhelyezzük rajta a Szatymazi túrós lepényt, a Túrógombócot, Habos-mákos palacsintát és a hideg desszertet. A Túrógombócot megszórjuk pirított zsemlemorzsával, teszünk rá tejfölt, és porcukrot. A palacsintára meggymártást, a túrós lepényre a baracklekvárt locsolunk. Díszítésként friss gyümölcsöket darabolunk össze, és elhelyezzük a tányéron (őszibarack, eper, koktélcseresznye). Jó étvágyat kívánunk!

 Desszert kompozíció

 


Facebook

Gasztro Térkép

GTranslate

Hungarian Croatian Czech English French German Italian Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian

vCard

A weboldal cookie-kat alkalmaz, amelyek segítik az oldal működését. Ha belép, elfogadja ezek használatát. További információk! OK

ÉTLAP!

Kedves Vendégeink!

A Fehértói Halászcsárda és Szálloda az előírásoknak megfelelően a biztonsági rendszabályok betartásával

a TERASZÁT ÉS ÉTTERMÉT MEGNYITOTTA!

A SZÁLLODA IS FOLYAMATOSAN ÜZEMEL.

NON-STOP nyitvatartással és sok szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket!

Családi és Céges rendezvényeket valamint úton lévő Csoportokat is örömmel fogadunk!

 

NYÁRI SZÁLLÁS KEDVEZMÉNY!
KATTINTSON IDE!