Szálloda bemutató - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Fehértói Halászcsárda és Szálloda - Szeged

panorama logo2

Tekintse meg panoráma képeinket!

 

A FEHÉRTÓI HALÁSZCSÁRDA ÉS PANZIÓ 2004 óta kínál szálláslehetőséget 28 szobájával. Classic, Turista és Superior kategóriájú szobáinkkal, ennek megfelelően három árkategóriával várjuk vendégeinket.

Több mint 10 éve működő Panziónk jelenleg 26 kétágyas, pótágyazható szobával és 2 lakosztállyal várja vendégeit.

Mindegyik szoba Fan-coil klíma rendszerrel van ellátva, televízió, mini-hűtő, telefon, valamint a fürdőszobák zuhanyzóval, mosdóval, WC-el vannak felszerelve. 

Minden szobában 12 csatornás televízió található (magyar, román és angol nyelvű csatornákkal), illetve az egész épületben szabadon használható, nagyteljesítményű WIFI rendszer szolgálja vendégeink kényelmét.
A lakosztályokban további meglepetések várják pihenni vágyó vendégeinket.

A panzió az év bármely napján 24 órás recepcióval áll a fáradt utazók szolgálatába.

A panzió férőhelyei lehetővé teszik nagyobb létszámú csoportok kényelmes elszállásolását is.

Nagyobb létszámú csoportok, illetve rendezvényeinken résztvevő vendégeink számára egyedi árajánlatot készítünk.

Kétágyas szobáink három kategóriában várják vendégeiket:

Classic szobák

Ezek a szobák 14 - 18 négyzetméter alapterületűek, kivéve a 18. számú, amit családi szobának is nevezünk, 20 négyzetméter feletti területével, két francia ágy található benne, és további két - három ággyal pótágyazható.

A többi szobában egy francia ágy és egy pótágy található és további egy pótággyal bővíthető.

Turista típusú szobák

Ide további két nagyobb alapterületű szoba tartozik, (a 12-es és a 13 -as szoba), melyek alapon 3 ágyas elrendezéssel kínáljuk (egy dupla és két szimpla), illetve két normál méretű 14-18 négyzetméteres szoba, amely francia ággyal, plusz pótággyal van berendezve és még egy ággyal bővíthető.

Superior szobák

Ezek a szobák, minden kényelmükkel az igényesebb kategóriát hivatottak kiszolgálni, illetve azon vendégeinknek ajánljuk, akik hosszabb időt kívánnak nálunk eltölteni.
A szobák méretei minden esetben a 20 négyzetméter felett vannak, ami egyúttal a kényelmes lakótér mellett nagyobb és elegánsabb fürdőszobákat is jelent.
A szobákban, mint az egész házban a Fan-coil klímarendszer biztosítja az optimális hőmérsékletet.
A szobákban a mini-hűtők, a házi telefon rendszer szintén megtalálható, itt minden esetben síkképernyős televízión tévézhet a vendég, és a fekvőhelyek mellett igényes ülőszófa és íróasztal is szolgálja a kényelmet. Mini-hűtő, házi telefonrendszer és síkképernyős televízió mellett igényes ülőszófa és íróasztal is szolgája vendégeink kényelmét.

Lakosztályok

Mindent a kényelemért! A szobák mérete több mint 30 négyzetméter. A lakó és háló részből álló apartmanok, nagyképernyős modern televízióval, pezsgőfürdős fürdőszobával, és élménytusolóval vannak berendezve. A Superior kategória többi szolgáltatása is megtalálható a szobákban.

Minden szobánk befogadóképessége, minimum két pótággyal bővíthető.
Házi telefon rendszerünk segítségével, a recepcióval, a szomszéd szobákkal, illetve az étteremmel tud közvetlen kapcsolatot létesíteni.

 


Facebook

Gasztro Térkép

GTranslate

Hungarian Croatian Czech English French German Italian Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian

vCard

A weboldal cookie-kat alkalmaz, amelyek segítik az oldal működését. Ha belép, elfogadja ezek használatát. További információk! OK

szechenyi