Fehértói Halászcsárda és Panzió

6728 SZEGED, Budapesti út 41.
+ 36 30 670 85 50
+ 36 62 555 960

Csárda
CSÁRDA
A FEHÉRTÓI HALÁSZCSÁRDA ÉS PANZIÓ a Szeged melletti Fehértói Tájvédelmi Körzetben több ezer hektáros halastavak mellett 1938 óta üzemel. Az M5-ös autópálya Szeged-Észak kijárójánál kihajtva, a régi E5-ös úton Kistelek irányába alig 900 méterre a körforgalomtól.
Panzió
PANZIÓ
A FEHÉRTÓI HALÁSZCSÁRDA ÉS PANZIÓ 2004 óta kínál szálláslehetőséget 28 szobájával. Turista, Classic és Superior kategóriájú szobáinkkal, három árkategóriával várjuk vendégeinket
Rendezvények
RENDEZVÉNYEK
A CSÁRDA elrendezése és méretei számtalan lehetőséget kínál rendezvények lebonyolítására, legyen az családi összejövetel, esküvő, céges rendezvény vagy egy konferencia gálavacsorája.
Catering
CATERING
Házhoz szállítjuk a szolgáltatásokat az igényelt összetételben és felszereléssel. Szakembergárdánk évek óta bizonyít nem csak a régióban, de országosan és határainkon túl is Brüsszeltől Bukarestig.
Éttermeink
CSÁRDÁINK
A Szögedi Halászlé határainkon túl is ismert Nemzeti Ételünk. Kóstolja meg Ön is szegedi vagy budapesti HALÁSZCSÁRDÁINKBAN sok más specialitásunkkal együtt.
Nemzetközi étlapok
Nemzetközi étlapok
Nemzetközi étlapok - International Menu
Eszközbérlés
Eszközbérlés
Sátrak, bútorok, eszközök, berendezések bérbeadása rendezvénytípustól függően 10 - 10000 főig személyzettel vagy anélkül. Tulajdonunkban van a VILÁG EGYIK LEGNAGYOBB, 5000 LITERES BOGRÁCSA, ami néhány kisebb társával (3500, 2000, 1500) bérelhető vagy megrendelhető ÉTELEKKEL, személyzettel, vagy anélkül.
Tiszai Halfesztivál
Tiszai Halfesztivál
Minden év szeptemberének első hétvégéje Szegeden a NEMZETKÖZI TISZAI HALFESZTIVÁL hete. A XIX. alkalommal megrendezésre kerülő fesztivál közel 300 ezer látogatójával az egyik legrégibb és legnagyobb a magyar fesztiválok sorában

Frankóságok - videóreceptek

Pórélevélbe göngyölt fogasfilé rozmaringos forgatott burgonyával, paprika vinaigrette-tel megöntözve - recept

A következő étel a Pórélevélbe göngyölt fogas filé rozmaringos forgatott burgonyával, paprika vinaigrette-tel megöntözve. A fogas filét először a bőrével lefelé a rostlapra helyezzük, mellé tehetjük a burgonyát is, amit rozmaringgal fogunk ízesíteni, ill. borssal és sóval megszórunk. Ügyeljünk arra, hogy a göngyölt fogas filé ne égjen le. Ennek elkerülése érdekében sülés közben időnként forgassuk meg és, locsoljuk meg egy kis olajjal. Ezen kívül különböző zöldségeket is grillezhetünk, melyekkel ízletesebbé tehetjük ételünket. A rostlapra tehetünk paradicsomot, fokhagymát, paprikát, gombát. A halétel a leggyorsabban elkészíthető grill étel, ezért kb. 15 perc alatt készre sül a pórélevélbe göngyölt fogas filé. A tálalást egy nagy fehér tányérra kezdjük, ahol kijönnek az ételek színei. Először a fogas filéket rendezzük el, majd a burgonyát és az egyéb zöldségeket. Végül a paprika vinigret öntettel meglocsoljuk, amely olívaolaj, fehér balzsam ecet, kaliforniai paprika, fehér paprika, zöldpaprika, lilahagyma, vöröshagyma, fokhagyma, és fűszerek hozzáadásával készül.

 Pórélevélbe göngyölt fogasfilé rozmaringos forgatott burgonyával, paprika vinaigrette-tel megöntözve

 


GTranslate

Hungarian Croatian Czech English French German Italian Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian

vCard

  esküvő, lakodalom a Fehértói Halászcsárdában

Mentés

Mentés

Mentés

A weboldal cookie-kat alkalmaz, amelyek segítik az oldal működését. Ha belép, elfogadja ezek használatát. További információk! OK

 

 

panorama logo2