Fehértói Halászcsárda és Panzió

6728 SZEGED, Budapesti út 41.
+ 36 30 670 85 50
+ 36 62 555 960

Csárda
CSÁRDA
A FEHÉRTÓI HALÁSZCSÁRDA ÉS PANZIÓ a Szeged melletti Fehértói Tájvédelmi Körzetben több ezer hektáros halastavak mellett 1938 óta üzemel. Az M5-ös autópálya Szeged-Észak kijárójánál kihajtva, a régi E5-ös úton Kistelek irányába alig 900 méterre a körforgalomtól.
Panzió
PANZIÓ
A FEHÉRTÓI HALÁSZCSÁRDA ÉS PANZIÓ 2004 óta kínál szálláslehetőséget 28 szobájával. Turista, Classic és Superior kategóriájú szobáinkkal, három árkategóriával várjuk vendégeinket
Rendezvények
RENDEZVÉNYEK
A CSÁRDA elrendezése és méretei számtalan lehetőséget kínál rendezvények lebonyolítására, legyen az családi összejövetel, esküvő, céges rendezvény vagy egy konferencia gálavacsorája.
Catering
CATERING
Házhoz szállítjuk a szolgáltatásokat az igényelt összetételben és felszereléssel. Szakembergárdánk évek óta bizonyít nem csak a régióban, de országosan és határainkon túl is Brüsszeltől Bukarestig.
Éttermeink
CSÁRDÁINK
A Szögedi Halászlé határainkon túl is ismert Nemzeti Ételünk. Kóstolja meg Ön is szegedi vagy budapesti HALÁSZCSÁRDÁINKBAN sok más specialitásunkkal együtt.
Nemzetközi étlapok
Nemzetközi étlapok
Nemzetközi étlapok - International Menu
Eszközbérlés
Eszközbérlés
Sátrak, bútorok, eszközök, berendezések bérbeadása rendezvénytípustól függően 10 - 10000 főig személyzettel vagy anélkül. Tulajdonunkban van a VILÁG EGYIK LEGNAGYOBB, 5000 LITERES BOGRÁCSA, ami néhány kisebb társával (3500, 2000, 1500) bérelhető vagy megrendelhető ÉTELEKKEL, személyzettel, vagy anélkül.
Tiszai Halfesztivál
Tiszai Halfesztivál
Minden év szeptemberének első hétvégéje Szegeden a NEMZETKÖZI TISZAI HALFESZTIVÁL hete. A XIX. alkalommal megrendezésre kerülő fesztivál közel 300 ezer látogatójával az egyik legrégibb és legnagyobb a magyar fesztiválok sorában

Frankóságok - videóreceptek

Pácolt lazacfilé kelkáposztába göngyölt zöldségekkel - recept

A pácolt lazacfilé kelkáposztába göngyölt zöldségekkel elnevezésű halétel elkészítési módja. A lazac filét bepácoljuk, a pác összetevői: tejszín, torma, mustár. Ebben a pácban pihentetjük kb. 8-10 óráig. A lazacfiléhez köretként kelkáposztába göngyölt zöldségeket adunk. A különböző zöldségeket (kaliforniai piros paprika, sárga paprika, zöld paprika, gomba, zöldborsó) rizzsel keverjük össze. A kelkáposzta leveleket leforrázzuk, és az összekevert zöldségeket a levelekbe göngyöljük. Végül minden göngyöleget húsos szalonnával, bacon szalonnával áttekerünk. Olíva olajos serpenyőbe tesszük a köretet és a pácolt lazac filéket is, és pirosra sütjük. Tálalásnál a kelkáposztába göngyölt zöldségeket félbe vágjuk, ízlésesen elhelyezzük a tányéron, melléjük tesszük a szintén pirosra sült lazacfiléket. Ezzel még nem ért véget a főzés, mert készítünk hozzá még egy kis szaftot, mártást. Feta sajtot kockára vágunk, és a hal és zöldségek sütéséből megmaradt zsiradékban megforgatjuk. Egy zöld citromot kettévágunk, és a levét a sajtra csepegtetjük, majd a tányéron elhelyezett lazacfilékre halmozzuk. Kaporral és citromfűvel díszítjük. Jó étvágyat kívánunk!

 Pácolt lazacfilé kelkáposztába göngyölt zöldségekkel

 


GTranslate

Hungarian Croatian Czech English French German Italian Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian

vCard

×

 esküvő, lakodalom a Fehértói Halászvsárdában

Mentés

Mentés

Mentés

×
A weboldal cookie-kat alkalmaz, amelyek segítik az oldal működését. Ha belép, elfogadja ezek használatát. További információk! OK
×

 

 

panorama logo2