Fehértói Halászcsárda és Panzió

6728 SZEGED, Budapesti út 41.
+ 36 30 670 85 50
+ 36 62 555 960

Csárda
CSÁRDA
A FEHÉRTÓI HALÁSZCSÁRDA ÉS PANZIÓ a Szeged melletti Fehértói Tájvédelmi Körzetben több ezer hektáros halastavak mellett 1938 óta üzemel. Az M5-ös autópálya Szeged-Észak kijárójánál kihajtva, a régi E5-ös úton Kistelek irányába alig 900 méterre a körforgalomtól.
Panzió
PANZIÓ
A FEHÉRTÓI HALÁSZCSÁRDA ÉS PANZIÓ 2004 óta kínál szálláslehetőséget 28 szobájával. Turista, Classic és Superior kategóriájú szobáinkkal, három árkategóriával várjuk vendégeinket
Rendezvények
RENDEZVÉNYEK
A CSÁRDA elrendezése és méretei számtalan lehetőséget kínál rendezvények lebonyolítására, legyen az családi összejövetel, esküvő, céges rendezvény vagy egy konferencia gálavacsorája.
Catering
CATERING
Házhoz szállítjuk a szolgáltatásokat az igényelt összetételben és felszereléssel. Szakembergárdánk évek óta bizonyít nem csak a régióban, de országosan és határainkon túl is Brüsszeltől Bukarestig.
Éttermeink
CSÁRDÁINK
A Szögedi Halászlé határainkon túl is ismert Nemzeti Ételünk. Kóstolja meg Ön is szegedi vagy budapesti HALÁSZCSÁRDÁINKBAN sok más specialitásunkkal együtt.
Nemzetközi étlapok
Nemzetközi étlapok
Nemzetközi étlapok - International Menu
Eszközbérlés
Eszközbérlés
Sátrak, bútorok, eszközök, berendezések bérbeadása rendezvénytípustól függően 10 - 10000 főig személyzettel vagy anélkül. Tulajdonunkban van a VILÁG EGYIK LEGNAGYOBB, 5000 LITERES BOGRÁCSA, ami néhány kisebb társával (3500, 2000, 1500) bérelhető vagy megrendelhető ÉTELEKKEL, személyzettel, vagy anélkül.
Tiszai Halfesztivál
Tiszai Halfesztivál
Minden év szeptemberének első hétvégéje Szegeden a NEMZETKÖZI TISZAI HALFESZTIVÁL hete. A XIX. alkalommal megrendezésre kerülő fesztivál közel 300 ezer látogatójával az egyik legrégibb és legnagyobb a magyar fesztiválok sorában

Frankóságok - videóreceptek

Grill kacsamell juhtúróval töltött burgonyával, gombás raguval - recept

A legújabb grill ételünk a Kacsamell juhtúróval töltött burgonyával, gombás raguval. Grillezés előtt a kacsamellet bepácoljuk, egy könnyű, száraz pácban, kevés fűszerrel, fokhagymával. A bőrével lefelé helyezzük a grillre. Köretként juhtúróval töltött burgonyát készítünk. A burgonyát elősütjük, amikor kihűl, a belsejét kiszedjük, a juhtúróval összekeverjük, összetörjük, olajon megpirított fokhagymát teszünk alá. Fehérborssal, sóval, szerecsendióval ízesítésével, egy tojássárgája hozzáadásával egy masszát keverünk, amit a félbe vágott burgonyába visszatöltjük és a sütőben készre sütjük. Fokhagymát teszünk a hús tetejére, majd mindkét oldalát készre sütjük. Az elősütött burgonyákat a csirkemellek mellé helyezzük, és megsütjük. Tálaláskor a húst felszeleteljük, a burgonyákat a tányérra tesszük, a gomba mártást a tányér másik felére halmozzuk, és a szeleteket ráhelyezzük. Friss borsfűvel és kakukkfűvel díszítjük.

 Grill kacsamell juhtúróval töltött burgonyával, gombás raguval

Hozzávalók 4 személyre:

  • Kacsamell 80 dkg
  • Ketchup 5 dkg
  • Mustár 5 dkg
  • Fehérbors 0,5 dkg
  • Olívaolaj 10 dkg
  • Só 2 dkg
  • Juhtúró 20 dkg
  • Burgonya 80 dkg
  • Fokhagyma 2 dkg
  • Szerecsendió 0,5 dkg
  • Tojássárgája 2 db       
  • Vöröshagyma 5 dkg
  • Vaj 2 dkg
  • Gomba 20 dkg
  • Bors 0,5 dkg
  • Zöldpetrezselyem 1 cs.
  • Kakukkfű 0,5 cs.
  • Borsikafű 0,5 cs

 


GTranslate

Hungarian Croatian Czech English French German Italian Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian

vCard

×

 esküvő, lakodalom a Fehértói Halászvsárdában

Mentés

Mentés

Mentés

×
A weboldal cookie-kat alkalmaz, amelyek segítik az oldal működését. Ha belép, elfogadja ezek használatát. További információk! OK
×

 

 

panorama logo2

×

marton nap 2017