Fehértói Halászcsárda és Panzió

6728 SZEGED, Budapesti út 41.
+ 36 30 670 85 50
+ 36 62 555 960

Csárda
CSÁRDA
A FEHÉRTÓI HALÁSZCSÁRDA ÉS PANZIÓ a Szeged melletti Fehértói Tájvédelmi Körzetben több ezer hektáros halastavak mellett 1938 óta üzemel. Az M5-ös autópálya Szeged-Észak kijárójánál kihajtva, a régi E5-ös úton Kistelek irányába alig 900 méterre a körforgalomtól.
Panzió
PANZIÓ
A FEHÉRTÓI HALÁSZCSÁRDA ÉS PANZIÓ 2004 óta kínál szálláslehetőséget 28 szobájával. Turista, Classic és Superior kategóriájú szobáinkkal, három árkategóriával várjuk vendégeinket
Rendezvények
RENDEZVÉNYEK
A CSÁRDA elrendezése és méretei számtalan lehetőséget kínál rendezvények lebonyolítására, legyen az családi összejövetel, esküvő, céges rendezvény vagy egy konferencia gálavacsorája.
Catering
CATERING
Házhoz szállítjuk a szolgáltatásokat az igényelt összetételben és felszereléssel. Szakembergárdánk évek óta bizonyít nem csak a régióban, de országosan és határainkon túl is Brüsszeltől Bukarestig.
Éttermeink
CSÁRDÁINK
A Szögedi Halászlé határainkon túl is ismert Nemzeti Ételünk. Kóstolja meg Ön is szegedi vagy budapesti HALÁSZCSÁRDÁINKBAN sok más specialitásunkkal együtt.
Nemzetközi étlapok
Nemzetközi étlapok
Nemzetközi étlapok - International Menu
Eszközbérlés
Eszközbérlés
Sátrak, bútorok, eszközök, berendezések bérbeadása rendezvénytípustól függően 10 - 10000 főig személyzettel vagy anélkül. Tulajdonunkban van a VILÁG EGYIK LEGNAGYOBB, 5000 LITERES BOGRÁCSA, ami néhány kisebb társával (3500, 2000, 1500) bérelhető vagy megrendelhető ÉTELEKKEL, személyzettel, vagy anélkül.
Tiszai Halfesztivál
Tiszai Halfesztivál
Minden év szeptemberének első hétvégéje Szegeden a NEMZETKÖZI TISZAI HALFESZTIVÁL hete. A XIX. alkalommal megrendezésre kerülő fesztivál közel 300 ezer látogatójával az egyik legrégibb és legnagyobb a magyar fesztiválok sorában

Frankóságok - videóreceptek

Vegyes grill húsok (hátszín, karaj, jércemell) grillezett gyümölcsökkel és zöldségekkel - recept

Vegyes grill húsokból, hátszínből, karajból, jércemellből összeállított tál, grillezett gyümölcsökkel és grillezett zöldségekkel. Az előkészített grillre felsorakoztatjuk az előre bepácolt húsokat, a hátszínt, karajt, császárszalonnát és az indiai fűszerrel fűszerezett jércemellet. Amíg a húsok sülnek egy másik rostlapon elkészítjük a köretet. A szárnyasokhoz gyümölcsöket grillezünk, a többi húshoz pedig sült zöldségeket készítünk. A gyümölcsök: sárgadinnye, ananász, sárgabarack, őszibarack. A zöldségek: cékla, gomba, zöld kaliforniai paprika, vöröshagyma, paradicsom, cukkíni, csirág, vagy spárga, fehér cukkíni, zellerlevél. A tálaláshoz lehetőleg minél nagyobb tálat, tálcát válasszunk, hogy elférjen rajta ez a sok ennivaló. Természetesen friss gyümölcsöket is használhatunk a grillezettek mellé. A friss gyümölcsöket elhelyezzük a tálon, és az elkészült szárnyasokat és grill gyümölcsöket mellé tesszük. A gyümölcsöket és a zöldségeket is csak addig grillezzük, amíg még roppanósak maradnak. A húsokat készre sütjük, majd a zöldségekkel együtt a tálra halmozzuk. Díszítésként használhatunk citromfüvet és vágott petrezselymet. Jó étvágyat kívánunk!

 Vegyes grill húsok (hátszín, karaj, jércemell) grillezett gyümölcsökkel és zöldségekkel

 


GTranslate

Hungarian Croatian Czech English French German Italian Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian

vCard

  esküvő, lakodalom a Fehértói Halászcsárdában

Mentés

Mentés

Mentés

A weboldal cookie-kat alkalmaz, amelyek segítik az oldal működését. Ha belép, elfogadja ezek használatát. További információk! OK

 

 

panorama logo2