Frankóságok - videóreceptek

Filézett csirke parmezános bundában - recept

A filézett csirke parmezános bundában, burgonyasalátával elkészítési módja a következő: Snidlinget, petrezselyemzöldet, majoránnát, oregánot, bazslikomot, mustárt, curry port összekeverünk, fehérborral felengedjük, hogy kenhetővé váljon. Finomra vágott fokhagymát teszünk hozzá, sózzuk, borsozzuk, majd egyenletesen a húsokra kenjük. Egy tálban felverjük a tojást, reszelt parmezánt szórunk hozzá. Ezután átforgatjuk benne a húsokat, úgy, hogy a fűszerréteg rajtuk maradjon. Serpenyőben, nem túl bő olajban megsütjük. Az egészben főtt burgonyát karikára vágjuk, piros retket vágunk hozzá, zsírjára sütött bacon szalonnát adunk hozzá, és salátaöntettel meglocsoljuk. Tálaláskor a burgonyasalátát halmozzuk a tányérra először, és a tetejére tesszük a felszeletelt csirkét.

 Filézett csirke parmezános bundában

 


Facebook

Gasztro Térkép

GTranslate

Hungarian Croatian Czech English French German Italian Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian

vCard

×

 esküvő, lakodalom a Fehértói Halászvsárdában

Mentés

Mentés

Mentés

×
A weboldal cookie-kat alkalmaz, amelyek segítik az oldal működését. Ha belép, elfogadja ezek használatát. További információk! OK