Fehértói Halászcsárda és Panzió

6728 SZEGED, Budapesti út 41.
+ 36 30 670 85 50
+ 36 62 555 960

Csárda
CSÁRDA
A FEHÉRTÓI HALÁSZCSÁRDA ÉS PANZIÓ a Szeged melletti Fehértói Tájvédelmi Körzetben több ezer hektáros halastavak mellett 1938 óta üzemel. Az M5-ös autópálya Szeged-Észak kijárójánál kihajtva, a régi E5-ös úton Kistelek irányába alig 900 méterre a körforgalomtól.
Panzió
PANZIÓ
A FEHÉRTÓI HALÁSZCSÁRDA ÉS PANZIÓ 2004 óta kínál szálláslehetőséget 28 szobájával. Turista, Classic és Superior kategóriájú szobáinkkal, három árkategóriával várjuk vendégeinket
Rendezvények
RENDEZVÉNYEK
A CSÁRDA elrendezése és méretei számtalan lehetőséget kínál rendezvények lebonyolítására, legyen az családi összejövetel, esküvő, céges rendezvény vagy egy konferencia gálavacsorája.
Catering
CATERING
Házhoz szállítjuk a szolgáltatásokat az igényelt összetételben és felszereléssel. Szakembergárdánk évek óta bizonyít nem csak a régióban, de országosan és határainkon túl is Brüsszeltől Bukarestig.
Éttermeink
CSÁRDÁINK
A Szögedi Halászlé határainkon túl is ismert Nemzeti Ételünk. Kóstolja meg Ön is szegedi vagy budapesti HALÁSZCSÁRDÁINKBAN sok más specialitásunkkal együtt.
Nemzetközi étlapok
Nemzetközi étlapok
Nemzetközi étlapok - International Menu
Eszközbérlés
Eszközbérlés
Sátrak, bútorok, eszközök, berendezések bérbeadása rendezvénytípustól függően 10 - 10000 főig személyzettel vagy anélkül. Tulajdonunkban van a VILÁG EGYIK LEGNAGYOBB, 5000 LITERES BOGRÁCSA, ami néhány kisebb társával (3500, 2000, 1500) bérelhető vagy megrendelhető ÉTELEKKEL, személyzettel, vagy anélkül.
Tiszai Halfesztivál
Tiszai Halfesztivál
Minden év szeptemberének első hétvégéje Szegeden a NEMZETKÖZI TISZAI HALFESZTIVÁL hete. A XIX. alkalommal megrendezésre kerülő fesztivál közel 300 ezer látogatójával az egyik legrégibb és legnagyobb a magyar fesztiválok sorában

Frankóságok - videóreceptek

Mézes báránycsülök sült zöldségekkel - recept

A Mézes sörrel kenegetett báránycsülök sült zöldségekkel elkészítési módja következik. Elsőként elkészítjük a zöldségágyat: cukkínit, gombát, vöröshagymát, sárgarépát, paradicsomot nagyobb darabokra vágunk. Egy tepsibe elhelyezzük a báránycsülköt, és mellé tesszük a zöldségeket. Fűszerezzük, sörös mézzel átkenegetjük, olajjal megöntözzük, és betesszük a sütőbe. Kb. 160-180 Celsius fokon másfél óra alatt készre sütjük. Elkészítjük a zöldségköretet: cukkínit, kaliforniai paprikát, sárgarépát, vöröshagymát, gombát, paradicsomot, zöldpaprikát összedaraboljuk, egy serpenyőbe olajat öntünk, amiben megpirítjuk a zöldségeket. A sárgarépát tesszük bele először, majd jöhet a cukkíni, a kaliforniai paprika, a zöldpaprika, a vöröshagyma, a gomba. Grill zöldségfűszerrel megszórjuk, és sütni kezdjük. A paradicsomot és a zöldpetrezselymet az utolsó pillanatban adjuk hozzá. A zöldségeket csak roppanósra sütjük! A tálalás következik: köretként adhatunk a zöldségek mellé burgonyát is. A tányérra tesszük a burgonyát, a báránycsülköket, csonttal felfelé a burgonya halom mellé támasztjuk, majd a zöldségeket melléjük kanalazzuk.
Jó étvágyat kívánunk!

 Mézes báránycsülök sült zöldségekkel

 


GTranslate

Hungarian Croatian Czech English French German Italian Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian

vCard

  esküvő, lakodalom a Fehértói Halászcsárdában

Mentés

Mentés

Mentés

A weboldal cookie-kat alkalmaz, amelyek segítik az oldal működését. Ha belép, elfogadja ezek használatát. További információk! OK

 

 

panorama logo2