Frankóságok - videóreceptek

Joghurtos zöldség csusza tésztába csomagolva, libamájas gombával - recept

Joghurtos zöldség csusza tésztába csomagolva, libamájas gombával
Egy tepsi aljára joghurtot öntünk, a sós vízben kifőzött és leszűrt csusza tészta egy részét, eligazgatjuk a tepsiben. A legőzölt zöldségek következnek: brokkoli, sárgarépa, karfiol. Enyhén megsózzuk, majd a maradék tésztával beborítjuk. Ezután annyi joghurtot teszünk rá, hogy a tésztát elfedje. A gombafejeket az üreges végükkel felfelé sorban elrendezzük. A libamájat (lehet más baromfi máj is) összekockázzuk, csongrádi tölteléket készítünk, ami áll darált sertéshúsból, ami be van fűszerezve sóval, borssal, őrölt pirospaprikával, köménymaggal, fokhagymával. Ebbe a töltelékbe beletesszük a felkockázott libamájat, összekeverjük, és minden egyes gombafejre ráhalmozzuk. Apróra vágott zöldpetrezselyemmel, és reszelt sajttal megszórjuk az ételünket. Betesszük a sütőbe, kb. 15-20 perc alatt készre sütjük. Jó étvágyat kívánunk!

 Joghurtos zöldség csusza tésztába csomagolva, libamájas gombával

 


Facebook

Gasztro Térkép

GTranslate

Hungarian Croatian Czech English French German Italian Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian

vCard

×

 esküvő, lakodalom a Fehértói Halászvsárdában

Mentés

Mentés

Mentés

×
A weboldal cookie-kat alkalmaz, amelyek segítik az oldal működését. Ha belép, elfogadja ezek használatát. További információk! OK