fejlec belsokep 01

Fehértói Halászcsárda és Panzió - Szeged

Óriásbogrács

A Fehértói Halászcsárda és Panzió tulajdona a világ egyik legnagyobb bográcsa és kistestvéreik. Az 5000 literes óriás bográcsban alkalmakként akár 10000 adag étel készül. Egy főzéshez kb. 15q fát, tüzelnek el. A csárda egyik specialitása a GULYÁS PARTI, amit a vendégek az óriás bogrács közelében felállított parti sátorban - az időjárás szeszélyeitől függetlenül - fogyaszthatnak el. Egy óriás bogrács szegedi gulyás elkészítéséhez legkevesebb 1 500 - 2 000 adagos megrendelés szükséges (de van kisebb 1 000 literes bogrács is a köztes vendéglétszám kiszolgálására). Az 5 000 literes bográcsunk 10 000 adag étel elkészítésére alkalmas.

A 10000, a 8000, a 7000, az 5000, a 3000, a 2000 adagos óriásbográcsainkkal egy időben " akár 35 000 adagos megrendelést is tudnánk vállalni - személyzettel, szállítással és tűzifával együtt.

A Fehértói Halászcsárda és Panzió Party Service - többéves tapasztalatunk és vendégeink pozitív visszajelzése alapján - még a következő lehetőségeket kínálja:
A helyszínre kitelepülve (teljes szakács, kiszolgáló és kísérő személyzettel valamint technikai és eszköz parkkal).

Igény esetén fém evőkanalat biztosítunk.

Árainkról elérhetőségeink valamelyikén tájékozódhat.

SZEGEDI GULYÁS CSIPETKÉVEL (7000 adag):

Nyersanyagmennyiség:

MARHAHÚS

1050 kg.

SERTÉSZSÍR

35 kg.

BURGONYA

1050 kg.

GYÖKÉR

70 kg.

SÁRGARÉPA

70 kg.

ZELLER

35 kg.

VÖRÖSHAGYMA

140 kg.

TV PAPRIKA

70 kg.

PARADICSOM

70 kg.

FOKHAGYMA

7 kg.

HEGYES ERŐS PAPRIKA

700 db.

ZELLERZÖLD

420 csomó

PETRZSELYEMZÖLD

420 csomó

35 kg.

ŐRÖLTBORS

3.5 kg.

ÉTELÍZESÍTŐ

7 kg.

SZEGEDI ŐRÖLTPAPRIKA

35 kg.

SZEGEDI ŐROLT PAPRIKA (CSÍPŐS)

7 kg.

KÖMÉNYMAG

2.8 kg.

LISZT

28 kg.

TOJÁS

280 db.

 

SZARVASGULYÁS ( 7000 adag):

Nyersanyagmennyiség:

SZARVASHÚS

1050 kg.

SERTÉSZSÍR (MANGALICA)

70 kg.

BURGONYA

1050 kg.

GYÖKÉR

56 kg.

SÁRGARÉPA

56 kg.

ZELLER

28 kg.

VÖRÖSHAGYMA

140 kg.

TV PAPRIKA

70 kg.

PARADICSOM

70 kg.

FOKHAGYMA

4.2 kg.

HEGYES ERŐS PAPRIKA

350 db.

ZELLERZÖLD

420 csomó

PETREZSELYEMZÖLD

420 csomó

28 kg.

ŐRÖLTBORS

2.8 kg.

ÉTELÍZESÍTŐ

7 kg.

SZEGEDI ŐRÖLT PAPRIKA

21 kg.

SZEGEDI ŐROLTPAPRIKA (CSÍPŐS)

4.2 kg.

KÖMÉNYMAG

1.4 kg.

BABÉRLEVÉL

0.7 kg.

BORÓKABOGYÓ

1.4 kg.

KAKUKKFŰ

0.7 kg.

BAZSALIKOM

0.7 kg.

ROZMARING

0.7 kg.

LISZT

28 kg.

TOJÁS

280 db.

 

HALTEPERTŐ RÁNTOTT HAGYMAKARIKÁVAL (10 adagra):

A ponty hasaalját fölcsíkozzuk 0,5 cm vastagságúra, majd fűszerezzük (só + hal fűszerkeverék +  bors + őrölt pirospaprika),  paprikás lisztbe forgatjuk és bő zsírban kisütjük.

Nyersanyag:

Ponty filé  - 1,800 kg
Vöröshagyma - 0,300 kg
Őrölt bors -  0,012 kg
Lilahagyma - 0,300 kg
Liszt - 0,150 kg
Őrölt paprika - 0,012 kg
Só - 0,030 kg
Olaj - 0,390 kg
Petrezselyemzöld - 1 csomó
Tojás - 3 db
Zsemlemorzsa - 0,300 kg

 


Facebook

Gasztro Térkép