fejlec belsokep 01

Ballagás - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Fehértói Halászcsárda és Panzió - Szeged

Ballagás a Fehértói Halászcsárdában

Ballagás 2016

SÜLTES TÁLAS BALLAGÁSI MENÜ

I. Menü

Tálakban szolgáljuk fel:
Húsleves háziasan csigatésztával
Két személyes sültes tál:
Pulykamell mandulás köntösben
Kemencés csirkecomb
Cigánypecsenye kakastaréjjal
Kapros juhtúróval töltött jércemell
Sertésborda rántva 1 szelet
Pontyfilé zöldfűszeres bundában
Párolt rizs, vajas zöldségek
Sült burgonya
Almás – diós palacsinta karamell öntettel

A menü ára: 4500 Ft / fő

 

II. Menü

Tálakban szolgáljuk fel:
Tejfölös - tárkonyos pulyka raguleves
Két személyes sültes tál:
Pulykamell filé rántva
Rozmaringos kacsacomb
Sertés szelet Holstein módra
Joghurtban pácolt jércemell roston
Harcsafilé roston
Pontyfilé szegediesen
Párolt rizs, vajas zöldségek
Petrezselymes burgonya
Almás – diós palacsinta karamell öntettel

A menü ára: 4500 Ft / fő

 

 

SVÉDASZTALOS MENÜAJÁNLAT 2016

(30 főtől rendelhető)

I. Menü

Tálakban szolgáljuk fel :
Filézett ponty hallé
Tárkonyos pulykaragu leves
Büféasztalon szolgáljuk fel:
Kapros sajtos – juhtúróval töltött gombafej rántva, karfiol zöldfűszeres bundában, barnarizzsel töltött cukkíni mozarella borítással
Baconbe göngyölt sajttal – sonkával töltött pulykamell, petrezselymes burgonyával
Mediterrán harcsafilé, grillezett kerti zöldségekkel
Fehértói ponty paprikás portobelló gombával, házi tépett túrós csuszával
Mézes sörrel kenegetett kemencés malacsült, steak burgonyával, párolt káposztával
Idei vegyes saláta
Szatymazi túrós lepény, fütyülős baracklekvárral

A menü ára: 4500 Ft / fő

II. Menü

Tálakban szolgáljuk fel:
Szegedi filézett vegyes hallé
Magyaros húsleves lúdgége tésztával
Büféasztalon szolgáljuk fel:
Szezámmagba forgatott barnarizses – cukkínis rizsgolyó, bazsalikomos milánói ragu, spagetti tésztával – nyesett parmezánnal
Tanyasi joghurtban pácolt jércemell filé roston, mentás karamellizált körtével
Sertés érme ,,Budapest” módra, burgonyaropogóssal
Filézett ponty szegediesen, gombás rizzsel
Borjúpaprikás, sajtos – tejfölös galuskával
Cézár saláta parmezán forgáccsal
Házi dézsás savanyúság (káposztával töltött paprika, csemegeuborka, dinnye, zöldparadicsom, véralma, karfiol)
Forró házi húzott túrós és meggyes rétes

A menü ára: 4500 Ft / fő       

 

Jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet, az alábbi elérhetőségeken:

Papós Zoltán
értékesítés vezető-rendezvényszervező
Mobil: +36 30 373 2855
Telefon: 06 62 555 960
Fax: 06 62 555 961
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ballagás a Fehértói Halászcsárda és Panzió -ban.
Ballagás a Fehértói Halászcsárda és Panzió -ban.
Ballagás a Fehértói Halászcsárda és Panzió -ban.
Ballagás a Fehértói Halászcsárda és Panzió -ban.
Ballagás a Fehértói Halászcsárda és Panzió -ban.
Ballagás a Fehértói Halászcsárda és Panzió -ban.
Ballagás a Fehértói Halászcsárda és Panzió -ban.
Ballagás a Fehértói Halászcsárda és Panzió -ban.
Ballagás a Fehértói Halászcsárda és Panzió -ban.
Ballagás a Fehértói Halászcsárda és Panzió -ban.
Ballagás a Fehértói Halászcsárda és Panzió -ban.
Ballagás a Fehértói Halászcsárda és Panzió -ban.
A Fehértói Halászcsárda és Panzió Hangulatos fedett nyári teraszán 400 vendéget tudnak leültetni és kiszolgálni.
A Fehértói Halászcsárda és Panzió Hangulatos fedett nyári teraszán 400 vendéget tudnak leültetni és kiszolgálni.
A Fehértói Halászcsárda és Panzió ala'carte étlapján természetesen a hal a fő nyersanyag, de megtalálhatók az étlapon a magyar konyha jellegzetes liba, vad, sertés és marhahúsból készült ételei.
A Fehértói Halászcsárda és Panzió fedett nyári teraszán kellemes, hangulatos környezetben fogyaszthatja el például a a világhírű szögedi pontyhalászlét.
A Fehértói Halászcsárda és Panzió hangulatos nyári terasza alkalmas bográcsos ételek elkészítésére.
A Fehértói Halászcsárda és Panzió Hangulatos fedett nyári teraszán lebonyolíthatók bankettek, ballágások lakodalmak álló fogadások.
A Fehértói Halászcsárda és Panzió 70, 130, 160, 60, 50 fős termei alkalmasak a vendéglátás minden formájára, legyen az üzleti ebéd, diszkrét vacsora, vagy több száz fős bál, lakodalom.
A Fehértói Halászcsárda és Panzió 70, 130, 160, 60, 50 fős termei alkalmasak a vendéglátás minden formájára, legyen az üzleti ebéd, diszkrét vacsora, vagy több száz fős bál, lakodalom.
A Fehértói Halászcsárda és Panzió 70, 130, 160, 60, 50 fős termei alkalmasak a vendéglátás minden formájára, legyen az üzleti ebéd, diszkrét vacsora, vagy több száz fős bál, lakodalom.
A Fehértói Halászcsárda és Panzió alkalmas a vendéglátás minden formájára, legyen az üzleti ebéd, diszkrét vacsora, vagy több száz fős bál, lakodalom.
A Fehértói Halászcsárda és Panzió alkalmas a vendéglátás minden formájára, legyen az üzleti ebéd, diszkrét vacsora, vagy több száz fős bál, lakodalom lebonyolítására.
A Fehértói Halászcsárda és Panzió alkalmas a vendéglátás minden formájára, legyen az üzleti ebéd, diszkrét vacsora, vagy több száz fős bál, lakodalom lebonyolítására.
A Fehértói Halászcsárda és Panzió termeiben külön-külön 70, 130, 160, 60, 50 főt tudnak leültetni és kiszolgálni.
A Fehértói Halászcsárda és Panzió modern, korszerű konyhája a HACCP minőségbiztosítási rendszer követelményeinek is megfelel és gondoskodik az ízletes, egészséges és higiénikus ételek elkészítéséről.
A Fehértói Halászcsárda és Panzió ala'carte étlapján természetesen a hal a fő nyersanyag, de megtalálhatók az étlapon a magyar konyha jellegzetes liba, vad, sertés és marhahúsból készült ételei.

 

 


Facebook

Gasztro Térkép

GTranslate

Hungarian Croatian Czech English French German Italian Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian

vCard

×

 esküvő, lakodalom a Fehértói Halászvsárdában

Mentés

Mentés

Mentés

×
A weboldal cookie-kat alkalmaz, amelyek segítik az oldal működését. Ha belép, elfogadja ezek használatát. További információk! OK