Programok, rendezvények - 4.0 out of 5 based on 1 vote

Rendezvények és programok a csárdában

Tekintse meg panoráma képeinket!

 

Rendezvények

A CSÁRDA elrendezése és méretei számtalan lehetőséget kínál különféle rendezvények lebonyolítására, legyen az családi összejövetel, esküvő, céges rendezvény vagy egy konferencia gálavacsorája.

A Fehértói Halászcsárda és Panzió már eddig is számos színvonalas rendezvénynek adott otthont. Minden egyes rendezvény kapcsán nagy körültekintéssel és alkalmazkodással vesszük figyelembe az egyéni igényeket.

Helykínálatunk számtalan lehetőséget biztosít a különféle rendezvények optimális rendezéséhez, legyen az sátoros klasszikus lakodalom, vagy kerekasztalos elrendezéssel terített dekoratív, elegáns bál.

Néhány jellemző, gyakrabban előforduló rendezvénytípus:

Az étel- és italkínálat összeállítására számtalan variációt tesz lehetővé meglévő választékunk. Megrendelőnk többféle elszámolási variációból választhat.

A megfelelő, kötelezően előírt élelmiszerhigiéniai és egyéb előírások betartása mellett, vendégeink saját termelésű, vagy beszerzésű élelmiszerek feldolgozását és saját italok felszolgálását is kérhetik egységünkben.

A szervezési munkában több éves tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek Önnek és családjának vagy cégének, intézményének a rendezvény színvonalas megszervezésében és lebonyolításában (dekoratőr, programszervező, virágkötő, vőfély, zenekar, stb.), igény szerint komplett szervezésében.

Programok:

A vendéglátóiparban hagyományosan rendezvényeinken, mint szilveszter, karácsonyi és más ünnepi alkalmakkor megrendezett, ebédek és vacsorák mellett a helykihasználtságunktól függően szervezünk programokat, vagy programjainkkal tesszük látványosabbá a hétköznapi vendéglátásunkat.

Amit erre a nyárra kínálunk:

  • Speciális gyerekmenü kínálat van ajánlatunkban
  • Játszósarkat alakítunk ki kicsiknek
  • A BORMÚZEUM termünkből nyíló teraszon 20 főtől egyedi igényeknek megfelelő teraszt rendezünk be és állítunk össze grill vagy/és kemencés menüket vagy igény szerint mást is, előzetes egyeztetés alapján.
    • Várjuk csoportok, családok, baráti társaságok jelentkezését, amit igény szerint borkóstolóval vagy koktél partival is ki tudunk egészíteni

 

 


Facebook

Gasztro Térkép

GTranslate

Hungarian Croatian Czech English French German Italian Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian

vCard

  esküvő, lakodalom a Fehértói Halászcsárdában

Mentés

Mentés

Mentés

A weboldal cookie-kat alkalmaz, amelyek segítik az oldal működését. Ha belép, elfogadja ezek használatát. További információk! OK

szechenyi