Programok, rendezvények - 4.0 out of 5 based on 1 vote

Rendezvények és programok a csárdában

 

Rendezvények

A CSÁRDA elrendezése és méretei számtalan lehetőséget kínál különféle rendezvények lebonyolítására, legyen az családi összejövetel, esküvő, céges rendezvény vagy egy konferencia gálavacsorája.

A Fehértói Halászcsárda és Panzió már eddig is számos színvonalas rendezvénynek adott otthont. Minden egyes rendezvény kapcsán nagy körültekintéssel és alkalmazkodással vesszük figyelembe az egyéni igényeket.

Helykínálatunk számtalan lehetőséget biztosít a különféle rendezvények optimális rendezéséhez, legyen az sátoros klasszikus lakodalom, vagy kerekasztalos elrendezéssel terített dekoratív, elegáns bál.

Néhány jellemző, gyakrabban előforduló rendezvénytípus:

Az étel- és italkínálat összeállítására számtalan variációt tesz lehetővé meglévő választékunk. Megrendelőnk többféle elszámolási variációból választhat.

A megfelelő, kötelezően előírt élelmiszerhigiéniai és egyéb előírások betartása mellett, vendégeink saját termelésű, vagy beszerzésű élelmiszerek feldolgozását és saját italok felszolgálását is kérhetik egységünkben.

A szervezési munkában több éves tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek Önnek és családjának vagy cégének, intézményének a rendezvény színvonalas megszervezésében és lebonyolításában (dekoratőr, programszervező, virágkötő, vőfély, zenekar, stb.), igény szerint komplett szervezésében.

Programok:

A vendéglátóiparban hagyományosan rendezvényeinken, mint szilveszter, karácsonyi és más ünnepi alkalmakkor megrendezett, ebédek és vacsorák mellett a helykihasználtságunktól függően szervezünk programokat, vagy programjainkkal tesszük látványosabbá a hétköznapi vendéglátásunkat.

 

 


Facebook

GTranslate

Hungarian Croatian Czech English French German Italian Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian

vCard

A weboldal cookie-kat alkalmaz, amelyek segítik az oldal működését. Ha belép, elfogadja ezek használatát. További információk! OK

szechenyi