Termeink - 4.0 out of 5 based on 3 votes

Fehértói Halászcsárda és Panzió - Szeged

Termek

alapterulet

Éttermi elrendezéssel, maximális befogadóképességgel

  1. Potyka terem: 50 fő
  2. Halász terem: 120 fő              
  3. Vadász terem: 110 fő

A fenti három terem térelválasztókkal külön – külön is üzemeltethető. Mindhárom terem közvetlen terasz kapcsolattal. Kiválóan alkalmasak rendezvények, lakodalmak lebonyolítására.

  1. Bormúzeum: 30 fő
  2. Bormúzeum terasz 80 fő

A Bormúzeum termünk az önálló teraszával és a közvetlen kapcsolatával a szabadtéri kemence-grill látványkonyhánkkal kiválóan alkalmas családi, baráti, céges társaságok speciális rendezvényére. A befogadóképesség nagyobb létszám esetén bővíthető a Vadász terem és a Bormúzeum direkt kapcsolatával.

  1. Madár galéria: 40 fő

Kisebb összejövetelek, de rendezvények esetén az a la carte szolgáltatásunk számára is hasznosítjuk. Kiválóan alkalmas kisebb megbeszélések, tréningek zártkörű lebonyolítására. A terem az igen csendes első emeleten található.

  1. Szakács terem: 40 fő

A Szakács terem házi MÚZEUMUNK is egyben. Itt találhatóak Frank úr gyűjteményei, és a pályáját bemutató kiállítási anyagok, melyek tárlókban láthatóak. A terem kiválóan alkalmas kisebb csoportok megbeszéléséhez (nagyon csendes terem), akár étkezéséhez is.

  1. Hangulatos fedett nyári terasz: 450 fő

Nyári teraszunk az üzletünk fő attrakciója, ha lehet ezt a kifejezést használni. Tipikus csárda hangulattal, muskátlis virágtengerrel, a falakon régi használati eszközökből szakszerűen összeválogatott kiállítással. Hétvégeken grill- és látványkonyhával, gyermek programokkal várjuk itt vendégeinket.

  1. Parti sátor (Kemencés kertben felállítva): 2 x 200 fő

Rendezvénykapacitásunk bővítéséhez kiválóan alkalmas betonozott terület. Elrendezéstől és létszámtól függően egy vagy két sátor felállítására van lehetőség, közvetlen kapcsolattal az étterem Vadász terméhez.
Önállóan is megközelíthető a Bormúzeumon keresztül.

Teljes kapacitás: 1300 – 1350 fő

 


Facebook

GTranslate

Hungarian Croatian Czech English French German Italian Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian

vCard

A weboldal cookie-kat alkalmaz, amelyek segítik az oldal működését. Ha belép, elfogadja ezek használatát. További információk! OK

szechenyi