Hagyományos gasztronómiai programjaink

A vendéglátóiparban hagyományosan rendezvényeinken, mint szilveszter, karácsonyi és más ünnepi alkalmakkor megrendezett, ebédek és vacsorák mellett a helykihasználtságunktól függően szervezünk programokat, vagy programjainkkal tesszük látványosabbá a hétköznapi vendéglátásunkat.

CSÁRDAEST PROGRAMAJÁNLAT:


A programunkkal a Szegedre érkező vendégek számára szeretnénk a tipikus magyar vendéglátás Csárda hangulatát, mint szórakozási alternatívát felkínálni, érdekesebbé, változatosabbá tenni vendégeik SZÖGEDI programját.

A program áttekinthetően:


ÉRKEZÉSKOR POGÁCSÁT ÉS HÁZI TÖRKÖLYPÁLINKÁT KÍNÁLUNK

A cigányzenekar fogadja a vendégeket pergős-magyaros zenével

A vendégek elhelyezkedése és az italrendelések leadása és kiszolgálása után:

A CITERA ÉS TÁNC PROGRAM ELSŐ RÉSZE

A Halászlé és Raguleves felszolgálása

A leves szerviz után:

A CITERA ÉS TÁNC PROGRAM MÁSODIK RÉSZE

Utána a büfé megnyitása.

A büfé idő alatt a Cigányzenekar „hallgatós" nótákat és dalokat muzsikál 45-60 perc.

A BÜFÉ étkezés vége felé (a csemegézőknek még marad a büfé) még egy TÁNCOS RÉSZ, aminek a végezetével a táncosok a VENDÉGEKET IS TÁNCBA HÍVJÁK, egyfajta Táncház jelleggel

Igény szerint az italszámlák rendezése után busztranszfer a szálláshelyekre.

A programok lebonyolítását szombat kivételével (itt többnyire lakodalmak vannak) a hét bármelyik napján meg tudjuk oldani, előzetes egyeztetés után, amire optimálisan 15-30 napot kérünk. Az időpontok egyeztetése elsősorban a művészek lekötött programjaitól függnek.

A csoportok mérete minimum 50 fő, de az optimális költséghatékony létszám 100 fő körül kezdődik (igényelje költségtáblázatunkat).

 


Facebook

GTranslate

Hungarian Croatian Czech English French German Italian Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian

vCard

A weboldal cookie-kat alkalmaz, amelyek segítik az oldal működését. Ha belép, elfogadja ezek használatát. További információk! OK

szechenyi