Fehértói Halászcsárda és Panzió

6728 SZEGED, Budapesti út 41.
+ 36 30 670 85 50
+ 36 62 555 960

Csárda
CSÁRDA
A FEHÉRTÓI HALÁSZCSÁRDA ÉS PANZIÓ a Szeged melletti Fehértói Tájvédelmi Körzetben több ezer hektáros halastavak mellett 1938 óta üzemel. Az M5-ös autópálya Szeged-Észak kijárójánál kihajtva, a régi E5-ös úton Kistelek irányába alig 900 méterre a körforgalomtól.
Bővebben ...
Panzió
PANZIÓ
A FEHÉRTÓI HALÁSZCSÁRDA ÉS PANZIÓ 2004 óta kínál szálláslehetőséget 28 szobájával. Turista, Classic és Superior kategóriájú szobáinkkal, három árkategóriával várjuk vendégeinket
Bővebben ...
Rendezvények
RENDEZVÉNYEK
Tulajdonunkban van a világ egyik legnagyobb, 5000 literes bográcsa, és néhány kistestvére: 3500, 2000, 1500 és 1000 literesek. Különleges technikákat igényelnek, de mi szeretünk és tudunk velük dolgozni.
Bővebben ...
Catering
CATERING
Házhoz szállítjuk a szolgáltatásokat az igényelt összetételben és felszereléssel. Szakembergárdánk évek óta bizonyít nem csak a régióban, de országosan és határainkon túl is Brüsszeltől Bukarestig.
Bővebben ...
Éttermeink
CSÁRDÁINK
A CSÁRDA elrendezése és méretei számtalan lehetőséget kínál rendezvények lebonyolítására, legyen az családi összejövetel, esküvő, céges rendezvény vagy egy konferencia gálavacsorája.
Bővebben ...
Nemzetközi étlapok
Nemzetközi étlapok
Nemzetközi étlapok
Bővebben ...
Eszközbérlés
Eszközbérlés
Eszközök, bútorok, sátrak bérbeadása, rendezvénytípustól függően 10 – 10000 főig, személyzettel vagy a nélkül, igény szerint komplett logisztikával.
Bővebben ...
Tiszai Halfesztivál
Tiszai Halfesztivál
Minden év szeptemberének első hétvégéje Szegeden a NEMZETKÖZI TISZAI HALFESZTIVÁL hete. A XIX. alkalommal megrendezésre kerülő fesztivál közel 300 ezer látogatójával az egyik legrégibb és legnagyobb a magyar fesztiválok sorában
Bővebben ...