TÖBBFÉLE BÉRELHETŐ SÁTORRAL RENDELKEZÜNK:
Party/Rendezvény sátor: 10 méteres szélességű és 3 méteres szakaszokkal bővíthető, minimum 60 nm alapterülettel lehet csak építeni. Több száz négyzetméterig bővíthető.
Egyéb sátraink főleg tárolási, háttértevékenységek működtetésének céljaira alkalmasak: méretei: 4 x 4, 5 x 5, 6 x 6 (Jurta sátor)
Ezek:
Információ:
Papós Zoltán
értékesítés vezető-rendezvényszervező
mobil: +36 30 373 2855
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
PORCELÁN | Nettó egységár | Hiány vagy törés esetén fizetendő Nettó |
Lapos tányér (24cm) | 60 Ft. | 600 Ft. |
Desszert tányér (19 cm) | 60 Ft. | 600 Ft. |
Couvert tányér (17 cm) | 60 Ft. | 600 Ft. |
Mélytányér - leveses | 60 Ft. | 600 Ft. |
Leveses tál | 300 Ft. | 2000 Ft. |
Salátástál | 300 Ft. | 2000 Ft. |
Levese csésze | 60 Ft. | 600 Ft. |
Mokkáscsésze + alj | 60 Ft. | 600 Ft. + 600 Ft. |
ÜVEGÁRÚ | Nettó egységár | Hiány vagy törés esetén fizetendő Nettó |
Fehérboros pohár | 50 Ft. | 1000 Ft. |
Vörösboros pohár | 50 Ft. | 1000 Ft. |
Vizes pohár 280 cl | 50 Ft. | 1000 Ft. |
Rövides pohár | 50 Ft. | 1000 Ft. |
Whiskey's pohár | 50 Ft. | 1000 Ft. |
Whiskey's pohár | 50 Ft. | 1000 Ft. |
Sörös pohár 0.5 lit. | 50 Ft. | 1000 Ft. |
Pezsgős pohár flute | 50 Ft. | 1000 Ft. |
EVŐ, SZERVIZ, ÉS TÁLALÓESZKÖZÖK | Nettó egységár | Hiány vagy törés esetén fizetendő Nettó |
Kanál | 60 Ft. | 600 Ft. |
Kés | 60 Ft. | 600 Ft. |
Villa | 60 Ft. | 600 Ft. |
Couvert tányér (17 cm) | 200 Ft. | 2500 Ft. |
Spitzkanál | 200 Ft. | 2500 Ft. |
Húsvilla | 200 Ft. | 2500 Ft. |
Tortalapát | 200 Ft. | 2500 Ft. |
Teáskanál | 50 Ft. | 1000 Ft. |
Kávéskanál | 50 Ft. | 1000 Ft. |
Merőkanál | 200 Ft. | 2500 Ft. |
FÉM ESZKÖZÖK | Nettó egységár | Hiány vagy törés esetén fizetendő Nettó |
Chaffing melegítővel egy betéttel | 4000 - 6000 Ft. | 36000 Ft. |
Gázégő borgrács alá | 1500 Ft. | 10000 Ft. |
Fém tálca | 1000 Ft. | 10000 Ft. |
Bográcsok 20 és 40 liter | 4500 Ft. | 5000 Ft. |
Grillsütő elektromos 80 x 80 cm gázégős rozsdamentes rostlap gázpalackkal | 10000 Ft. | 60000 Ft. |
Gázpalack | 6000 Ft. | 20000 Ft- |
Bográcsállvány | 1500 Ft. | 15000 Ft. |
Chafffing betét leveses | 15000 Ft. | 15000 Ft. |
Chaffingbetét 1/1 | 1500 Ft. | 10000 Ft. |
Chaffingbetét felezős | 1000 Ft. | 7500 Ft. |
Chaffing leveses keret | 1500 Ft. | 25000 Ft. |
Salátás kocsi betétekkel | 13000 Ft. | 200000Ft. |
Kordon, fém elválasztó kordon 2 x 1.2 m | 1500 Ft/nap | 5000 Ft. |
Óriás bográcsaink: | ||
1000 literes | 240000 Ft. | |
1500 literes | 360000 Ft. | |
2500 literes | 840000 Ft. | |
3500 literes | 1 100000 Ft. | |
5000 literes | 1 440 000 Ft. | |
Teljes kapacitás mellett 40000 adag gulyás lefőzhető | ||
Rendelje meg főzéssel: | ||
* nyersanyag tőlünk | ||
* nyersanyag a megrendelőtől | ||
* ár megegyezés szerint | ||
* 2500 adag felett niííjncs bérleti díj, amennyiben mi főzünk | ||
ASZTALOK | Nettó egységár | Hiány vagy törés esetén fizetendő Nettó |
Bankett asztal | 2000 Ft. | 40000 Ft. |
Kerekasztal | 2000 Ft. | 25000 Ft. |
Kocka könyöklő 65 * 65 cm | 2000 Ft. | 25000 Ft. |
Sörasztal | 3000 Ft. | 25000 Ft. |
Sörpad/db | 1500 Ft. | 15000 Ft. |
Párnázott szék | 600 Ft. | 25000 Ft. |
Sörgarnitúra | 5000 Ft. | 50000 Ft. |
EGYÉB | Nettó egységár | Hiány vagy törés esetén fizetendő Nettó |
Thermoláda | 6000 Ft. | 150000 Ft. |
Műanyagtálca | 300 Ft. | 4000 Ft. |
Rendezvénysátor | 1500-3000 Ft/nm | |
Sátorvilágítás | 1000 Ft/nm | |
Szőnyeg | 300 Ft/nm | |
Virágváza | 200 Ft. | 1500 Ft. |
Kávégép | 20000 Ft. | 400000 Ft. |
TEXTÍLIÁK - SZALVÉTÁK | Nettó egységár | Hiány vagy törés esetén fizetendő Nettó |
Kerekabrosz kicsi (műselyem) | 1000 Ft. | 10000 Ft. |
Kerekabrosz nagy (műselyem) | 2500 Ft. | 20000 Ft. |
Fehérabrosz (műselyem) 180 * 140 cm | 1000 Ft. | 20000 Ft. |
Kasír (szürke vagy fehér) | 1000 Ft. | 15000 Ft. |
Kékfestő abrosz | 1500 Ft. | 15000 Ft. |
Székszoknya (fehér és barackvirág színekben) | 800 Ft. | 15000 Ft. |
Masni (fehér,bordó,zöld,terakotta, arany, kékfestő) | 200 Ft. | 2000 Ft. |
ESZKÖZKÖLCSÖNZÉS
Az Eszközkölcsönzés feltételei
Felhívjuk kedves partnereink figyelmét, hogy a bérleti DÍJAK:
nettó árak és 1 napra szólnak.
Abban az esetben, ha több napra kívánják igénybe venni az eszközöket, a második naptól a béreleti díj 50%-a fizetendő naponta.
Tartós bérlet esetén, megegyezés szerinti, egyedi árakat adunk.
Az eszközök megrendelésekor a nagyobb tételekre foglalót kérünk. Az eszközök bérlésekor KAUCIÓT KÉRÜNK LETÉTBE HELYEZNI. A kaució nem a bérleti érték, hanem az eszközösszetétel függvénye (pl.: abroszok, textíliák, törékeny eszközök, evőeszközök, stb.) és nagyobb összeg is lehet.
A bérleti díjakat az áru kiszállításakor kérjük rendezni készpénzben.
Átutalásos fizetéskor kérjük minimum 2 munkanappal a bérlés előtt az utalást elindítani.
A bérleti díjak Szeged határán belül (minimum nettó 70.000 Ft felett), a kiszállítási díjat is tartalmazzák.
Az értékhatár alatt a szállítási díj nettó 10000 Ft/út (1 db gépkocsi + sofőr).
Vidéki kiszállítás 100 km körzetben nettó 400 Ft/km
Távolabbi kiszállítás: megegyezés szerint
Átvételkor kérjük, tételesen számolják át az eszközöket, mert visszavételkor tételes ellenőrzésénél, ennek hiányára való hivatkozást nem áll módunkban elfogadni.
Partnereink megnyugtatására és a bérbe adott eszközök tisztaságának garantálása érdekében, az eszközök fertőtlenítő mosogatását és tisztítását cégünk végzi, melynek ára a számla (nettó) végösszegének 30%-a.
Használat után a textíliákat mi mossuk, a bérleti díj tartalmazza a mosodai költségeket is.
A költségesebb eszközök mosogatási díja a számla (nettó) 10%-a (bogrács, grill sütő, stb.).
Szállításhoz természetesen biztosítunk rekeszt, melynek hiánya esetén 2000 Ft + Áfa fizetendő.
Kérjük, eszközkölcsönzési igényüket mielőbb jelezzék felénk, hogy a bérelni kívánt eszközöket biztosítani tudjuk a kért időpontra.
A Fehértói Halászcsárda és Szálloda tulajdona a világ egyik legnagyobb bográcsa és kistestvéreik. Az 5000 literes óriás bográcsban alkalmakként akár 10000 adag étel készül. Egy főzéshez kb. 15q fát, tüzelnek el. A csárda egyik specialitása a GULYÁS PARTI, amit a vendégek az óriás bogrács közelében felállított parti sátorban - az időjárás szeszélyeitől függetlenül - fogyaszthatnak el. Egy óriás bogrács szegedi gulyás elkészítéséhez legkevesebb 1 500 - 2 000 adagos megrendelés szükséges (de van kisebb 1 000 literes bogrács is a köztes vendéglétszám kiszolgálására). Az 5 000 literes bográcsunk 10 000 adag étel elkészítésére alkalmas.
A 10000, a 8000, a 7000, az 5000, a 3000, a 2000 adagos óriásbográcsainkkal egy időben " akár 35 000 adagos megrendelést is tudnánk vállalni - személyzettel, szállítással és tűzifával együtt.
Óriás bográcsaink 1000 – 1500 - 2500 - 3500 – 5000 literesek
Óriásbogrács nettó bérleti díjak a fenti lista sorrendjében:
Javaslat: RENDELJE MEG FŐZÉSSEL EGYÜTT
A Fehértói Halászcsárda és Szálloda Party Service - többéves tapasztalatunk és vendégeink pozitív visszajelzése alapján - még a következő lehetőségeket kínálja:
A helyszínre kitelepülve (teljes szakács, kiszolgáló és kísérő személyzettel valamint technikai és eszköz parkkal).
Igény esetén fém evőkanalat biztosítunk.
Árainkról elérhetőségeink valamelyikén tájékozódhat.
Nyersanyagmennyiség:
MARHAHÚS |
1050 kg. |
SERTÉSZSÍR |
35 kg. |
BURGONYA |
1050 kg. |
GYÖKÉR |
70 kg. |
SÁRGARÉPA |
70 kg. |
ZELLER |
35 kg. |
VÖRÖSHAGYMA |
140 kg. |
TV PAPRIKA |
70 kg. |
PARADICSOM |
70 kg. |
FOKHAGYMA |
7 kg. |
HEGYES ERŐS PAPRIKA |
700 db. |
ZELLERZÖLD |
420 csomó |
PETRZSELYEMZÖLD |
420 csomó |
SÓ |
35 kg. |
ŐRÖLTBORS |
3.5 kg. |
ÉTELÍZESÍTŐ |
7 kg. |
SZEGEDI ŐRÖLTPAPRIKA |
35 kg. |
SZEGEDI ŐROLT PAPRIKA (CSÍPŐS) |
7 kg. |
KÖMÉNYMAG |
2.8 kg. |
LISZT |
28 kg. |
TOJÁS |
280 db. |
Nyersanyagmennyiség:
SZARVASHÚS |
1050 kg. |
SERTÉSZSÍR (MANGALICA) |
70 kg. |
BURGONYA |
1050 kg. |
GYÖKÉR |
56 kg. |
SÁRGARÉPA |
56 kg. |
ZELLER |
28 kg. |
VÖRÖSHAGYMA |
140 kg. |
TV PAPRIKA |
70 kg. |
PARADICSOM |
70 kg. |
FOKHAGYMA |
4.2 kg. |
HEGYES ERŐS PAPRIKA |
350 db. |
ZELLERZÖLD |
420 csomó |
PETREZSELYEMZÖLD |
420 csomó |
SÓ |
28 kg. |
ŐRÖLTBORS |
2.8 kg. |
ÉTELÍZESÍTŐ |
7 kg. |
SZEGEDI ŐRÖLT PAPRIKA |
21 kg. |
SZEGEDI ŐROLTPAPRIKA (CSÍPŐS) |
4.2 kg. |
KÖMÉNYMAG |
1.4 kg. |
BABÉRLEVÉL |
0.7 kg. |
BORÓKABOGYÓ |
1.4 kg. |
KAKUKKFŰ |
0.7 kg. |
BAZSALIKOM |
0.7 kg. |
ROZMARING |
0.7 kg. |
LISZT |
28 kg. |
TOJÁS |
280 db. |
A ponty hasaalját fölcsíkozzuk 0,5 cm vastagságúra, majd fűszerezzük (só + hal fűszerkeverék + bors + őrölt pirospaprika), paprikás lisztbe forgatjuk és bő zsírban kisütjük.
Nyersanyag:
Ponty filé - 1,800 kg
Vöröshagyma - 0,300 kg
Őrölt bors - 0,012 kg
Lilahagyma - 0,300 kg
Liszt - 0,150 kg
Őrölt paprika - 0,012 kg
Só - 0,030 kg
Olaj - 0,390 kg
Petrezselyemzöld - 1 csomó
Tojás - 3 db
Zsemlemorzsa - 0,300 kg