Sidebar
×
Fehértói Halászcsárda és Panzió
Bemutatkozunk
Magunkról
Fotók
Videók
Receptek
Energetikai megfelelés
Visszaélés-bejelentési Szabályzat
Csárda
Csárdabemutató
Termeink
Újdonságaink
Étlap
Itallap-Drinks
Menu - RO
Menu - RS
Menu - EN
Menu - DE
Csomagoló eszközök
Márton napi ételek
Szálloda
Bemutató
Áraink
Képek
Rendezvények
Esküvők
Ballagás
Céges és családi események
Konferenciák és meetingek
Újdonságok
Hagyományos gasztronómiai programjaink
Szilveszteri mulatság
Catering
Rendezvényszervezés
Óriásbográcsok
Eszközbérlés
Party sátrak
Kapcsolatok
Halfesztivál
Makói kecsegepaprikás laskagombával és juhtúrós csuszával
Nyomtatás
E-mail
Makói kecsegepaprikás laskagombával és juhtúrós csuszával
-
2.0
out of
5
based on
1
vote
Frankóságok - videóreceptek
Makói kecsegepaprikás laskagombával és juhtúrós csuszával - recept
Chilis lepényhal parajos galuskával
Nyomtatás
E-mail
Frankóságok - videóreceptek
Chilis lepényhal parajos galuskával - recept
Zöldfűszerekkel töltött pisztráng zsályalevélen sütve
Nyomtatás
E-mail
Frankóságok - videóreceptek
Zöldfűszerekkel töltött pisztráng zsályalevélen sütve laska és portobello gombával - recept
Tejszínes mártásban pácolt busa roston
Lazacfilé medvehagymás zöldségágyon
Kemencés tepsis rakott pontyfilé
Ananász ágyon tálalt sült harcsafilé parajjal és sajttal
Fekete kagyló (kék kagyló) paradicsomos rizottóval
Nílusi sügér mascarpone-s zöldborsóval, paradicsommal
Lazac parajos színes pennével
Garnéla nyárson, bacon szalonnába tekert koktélparadicsommal
Rácponty kemencében sütve - recept
Vaslapon sült lazacfilé baconbe göngyölt spárgával
Boszorkányszigeti batyus halászlé
Vajhalas lasagne gombával és spenóttal
Pácolt fogasfilé bébiparajos rizzsel, raguval
Lazac steak padlizsán és cukkíni ágyon, paprikamártással
Ördöghal mascarpone-s, tejszínes rizs körettel
Harcsaropogós sonkába tekert fehér spárgával
Tenger gyümölcsei roston zöldségekkel
Fekete kagyló citromos-fokhagymás-olívaolajos pácban
Kemencében sült szegedi lecsós ponty
Nyársra húzott rákfarok roston
Cápaharcsa rostlapon polentával
Káposztás harcsa bajai halfőző bográcsban
Bajai halászlé
Tokhal gombás-tejszínes-szarvasgombás raguval
Faszénparázson sült töltött kecsege
Halkocsonya
Kemencés tepsis rakott harcsa
Roston sült tengeri gyümölcsök roston sült zöldségekkel
Sörtésztába mártott halfilé hordóburgonyával
Harcsafilé bakonyi módra, túrós csuszával
Rákfarok egyedi bundában sütve, friss vegyes salátával
Pácolt lazacfilé kelkáposztába göngyölt zöldségekkel
Fogasfilé roston grill zöldségekkel
Pórélevélbe göngyölt fogasfilé
Tengeri halétel különlegesség sáfrányos spagettivel
Lazacfilé harcsamájas-gombás-kapros raguval
Káposztás harcsa cserépcsuporban, vele sült kenyérrel
Makói halpaprikás
Szegedi halászlé
Parajjal töltött fogas grill zöldségekkel
Egészben sült süllő
Szegedi haltepertő
Roston sült halak sült zöldségekkel
Süllőfilé roston sült zöldségekkel
Fogas roston zöldséges pennével
Facebook
GTranslate
vCard
Webdesign Joomla!
×
A weboldal cookie-kat alkalmaz, amelyek segítik az oldal működését. Ha belép, elfogadja ezek használatát.
További információk!
OK
×